728x90 AdSpace

Latest News
20180915

RUSKÝ JAZYK – NEJSTARŠÍ NA ZEMI


RUSKÝ JAZYK – NEJSTARŠÍ NA ZEMI

Vznik ruského jazyka, stejně jako kterýkoli jiný, je časově náročný proces. Jak se stalo, že nejmladší etnická skupina, Slované, vytvořila nejbohatší jazyk na světě za krátkou dobu dvou tisíc let? A proč oficiální věda tak neochotně přiznává zřejmou skutečnost?




Starobylý původ ruského jazyka je nepopiratelný

Role rozvinutého projevu určuje sebevědomí člověka ve společnosti. Nejen že řeč odlišuje člověka od zvířat, ale vyvinutý řečový přístroj je to, co nemá žádné zvíře ve světě. Jazyk, řeč - hlavní faktory identity jako zástupce určité jazykové skupiny lidí. Ve svém rodném dialektu lidé mluví, myslí, píší, čtou - to je jedinečná skupina nositelů neocenitelného daru předků. Bohatost a rozmanitost projevu utváří intelektuální potenciál lidského vývoje, čím složitější řeč, tím větší je potenciál, který určuje hloubku myšlení člověka.

Neocenitelný dar z mnohotvárné a vícenásobného řeči jsme obdrželi dědictví po předcích, a musí chránit přirozený dialekt pronikání cizích slov a pojmů. Ale něco příliš silně nasytí našem slangu světě komunikace, která nahradí nativní slova nesrozumitelná anglických výrazů nebo zadáním zkreslené slova mutanty jsou superfashionable slangu mládeže.

Tvorba ruského jazyka

Vědci přičítají do evropské jazykové skupiny mnoho evropských jazyků. V této skupině existují obecná pravidla, výslovná výslovnost, stejně znějící slova. Ukrajinské, běloruské, polské a ruské byly vždy považovány za příbuzné. Ano, ale ve skutečnosti je všechno mnohem složitější a širší.
Stopy pravdy jsou skryty v Indii.

Sanskrit

Moderní učenci nejprve v blízkosti ruského jazyka položili starobylé sanskrt. Tento jazyk je popsán a částečně dešifrován archeology a filology studovat starožitnosti. Takže bylo zjištěno, že nápisy na pohřebních objektech v Indii jsou vyrobeny v sanskrtu. Tento dialekt však nikdy v Indii nezněl jako rodný jazyk, nikoli jediný národ, který bydlel v Indii, kdy někdy v sanskrtu mluvil. Vědci věří, že tento jazyk byl praktikován v kruzích učených a kněžích starověké Indie, latinské mezi evropskými národy.
To dokazuje, že Sanskrit byl uměle zaveden do života hinduistů. Stojí za to přemýšlet, jak se dostal do Indie.

Legenda sedmi učitelů

Starověká indická legenda nám říká, že sedm bílých učitelů se k nim dostalo ze severu kvůli nedostupným himálajským horám, už dávno. Právě oni přinesli indiánům sanskrt a staré Vedas. Tak byl položen základ Brahmanismu - toto je dnes nejhmotnější náboženství v Indii. Po staletích se buddhismus stal odděleným náboženstvím od brahmanství a stal se samostatným náboženstvím.

Legenda o sedmi bílých učitelích dnes žije v Indii. Je dokonce studována na indických teozofických univerzitách. Moderní brahmanové věří, že severní část evropského Ruska je rodovým domovem celého lidstva. Fanoušci Brahmanismu dnes vyvíjejí poutní cesty na ruský sever, protože muslimové jdou do Mekky.

To je jen mimo Indii, takové znalosti jsou z nějakého důvodu zakázány ...

Živý proto-jazyk lidstva

60% slov ze sanskrtu se plně shoduje ve významu, což znamená u s výslovností s ruskými slovy. Toto bylo poprvé napsáno etnografem, odborníkem na indickou kulturu, N. Gusevou. Napsala více než 160 knih o kultuře a starověkých náboženstvích hinduistů.

V jedné ze svých knih, ona napsala, že byl hluboce dojatý slova vědce z Indie, kteří odmítli tlumočníka v rozhovoru s obyvateli severních osad a slzami, řekl, že je rád, že žít v sanskrtu. Stalo se to cestou po řekách ruského severu, když N. Gusev doprovázel indiánského vědce. Od tohoto okamžiku se náš etnograf N. Guseva začal zajímat o fenomén náhody ve zvuku dvou příbuzných jazyků.

Můžete se jen divit, a musíte o tom přemýšlet.

Je to úžasné: v Himalájích, které jsou široce usadili národy černé, které vzdělaní lidé, kteří mluví dialektem, který mluví k našemu vlastnímu projevu. Sanskrit, podle definice lingvistů, je tak blízko k dialektu ruského lidu jako ukrajinský. Sanskrit se však shoduje s ruským jazykem co možná nejvíce, aniž by tolik souhlásek a blízko významových slov.

Sanskrt u rusky, samozřejmě, jsou příbuzní, filologové pouze zjistit otázku - slovanské písmo se vyvinula ze sanskrtu, nebo vice versa. Co ale zjistíte? Starověká indická legenda říká, že Sanskrit pochází z jazyka Rusů. Zde figury nehrají žádnou roli, data archeologů, určení věku zajímavých nálezů psaní. Termíny jsou nám dány jen proto, abychom zaměňovali, skrývali pravdu.

Ruský jazyk - nejstarší na Zemi

Filolog A. Dragunkin prokázal, že jazyk, narozený jiným, je obvykle jednodušší ve struktuře: slova jsou vždy kratší, slovní podoby jsou jednodušší. Sanskrit je mnohem jednodušší. Může se nazývat zjednodušená verze ruštiny, která zmizela v době zhruba před 5000 lety. N. Levášov je přesvědčen, že hanoglyfy sanskrtu jsou slovansko-árijské runy, které se časem proměnily.

Jazyk Rusů je nejstarší na Zemi. On je nejblíže proto-jazyku, který sloužil jako základ pro velký počet dialektů po celém světě.

V. Tatiščev, autor Historie rusů, tvrdil, že Slované psali dlouho před Cyrilem a Metodiem. Akademik N. Levashov píše, že Slované mají několik typů dopisů: dopis, runy, lomítka, které se často nacházejí na mnoha výkopových pracech. A slavný Cyril a Metoděj pouze "rafinoval" slovanské dopisy a odstranil devět znaků. Jejich podíl na tvorbě psaní by neměl být přeceňován: zjednodušení slovanský iniciálu, že vytvořili pro překlad abecedy Bible Church slovanského založený na tom.

Tato teorie nachází potvrzení ve studiích etruských nápisů. Etrusci jsou lidé, kteří kdysi žili na území moderní jižní Evropy, na Apeninském poloostrově dlouho před narozením "římské říše". Archeologové a historici dosud dostali během výkopu a výzkumu téměř 9 000 nápisů na etruské abecedě. Nápisy byly umístěny na náhrobních deskách, na domácím hliněném nádobí - vázy, zrcadla; tam byly nápisy na špercích. Žádný z lingvistů nemohl rozluštit nápisy, narodila rčení mezi archeology: «etruscum non legitur», který je přeložen - „etruské nelze přečíst.“

Čteme etruské dopisy

Když ruští vědci začali rozluštit nápisy, dopisy začaly pomalu otvírat závoj jejich tajemství. Grinevich poprvé rozkryl nápis na světově proslulém disku Phaistos; Potom Chudinov jeho výzkum prokázal, že etruské nápisy nemusí rozluštit, a snadno čitelné, pomocí písmen ruské abecedy. Etruské dopisy a slova téměř odpovídají dopisům a slovům našeho rodného projevu. Budou číst každý, kdo studoval moderní abecedu, nemluvě o znalce staré ruské abecedy.
Proč skrýt takové hrozné tajemství?

Na přednáškách V. Chudinov předvádí snímky pořízené při vykopávkách etruské hrobky. Vzhledem k obrazům nápisů pořízených z blízké vzdálenosti si posluchači přednášky sami mohli přečíst. Na kamenné struktury je psáno: „pět tisíc voev stopy po silných stránek u u slavné Slované jsme Antes Titans Itálie tady leží.“

Překvapením není jen nápis s dopisy, které se těžko odliší od našich moderních, ale i datum pohřbu. Archeologové vzali hrobku do třetího nebo čtvrtého tisíciletí BC. Stejné data určují také formování psaní u Sumerů v Mezopotámii. Zde se objevuje starý spor odborníků světa - jehož psaní se objevilo dříve.

Diskuse vedoucí k falešné cestě

Je zřejmé, že světová vědecká komunita odmítá uznat přednost Rusů. Je snadnější si uvědomit, že evropské dialekty pocházejí z starověkého indického jazyka, než připustit, že základem je ruština. Tato hypotéza ani neposkytuje právo na existenci, natož příležitost k tomu, aby ji aktivně začala studovat za vyvratitelnost nebo potvrzení.

Vědci světové a domácí vědy se nestarali o velkou minulost ruského lidu. Nebo možná to není lhostejnost, ale cílová politika parazitního systému?

Příkladem je skutečnost, že vědec D. Mendelejev nebyl nikdy přijat do Imperial St. Petersburg akademie věd, dnešní RAS. Skandální událost: zasloužilý vědec nemá titul akademika. Vědecký svět doby, který tvořil většinu akademie ruské říše, věřil, že akademie pouze jeden ruský vědec - M. Lomonosov; a D. Mendelejev se nestal akademikem.

Rusové se ve světové komunitě nelíbí, ruské objevy nejsou pro svět potřebné. Ani tak. Objevování je zapotřebí, ale jestliže to dělají slovanští vědci, skrývají se a utlačují jakýmikoli prostředky, dokud se podobný objeví v jiné zemi. A nejčastěji jsou objevy jednoduše ukradeny nebo přiřazeny v procesu registrace. Soutěž ruských vědců se bojí a bojí se orgánů jiných zemí. Je snazší zavřít oči k jinému objevu, jen neuznat ruský šampionát v čemkoliv.

Že dohoda ještě zajímavější vývoj ruského jazyka v zemi není profesionální geolog G.Grinevich, V.Chudinov filozof, satirickým Zadornov. Předpokládá se, že ruská věda přestanou zavírat oči před skutečností, a obrátil vědeckých poznatků při hledání surové informace slibuje, že bude další hvězda na straně vědeckých objevů.

Existuje mnoho skrytých faktů a znalostí. Skrytí a ničí jim je prováděna důsledně a cíleně, a skutečnosti, které leží na povrchu, a nemohou skrýt, narušit, a sloužil s „správné“ pohledu. Stačí se na ně podívat z jiného místa, namísto toho, abyste dál žili ve světě uměle vytvořené iluze.
Snad tato informace, hodná maximální distribuce, nechá každý ruský zná své kořeny!


  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

0 komentářů:

Okomentovat

Item Reviewed: RUSKÝ JAZYK – NEJSTARŠÍ NA ZEMI Rating: 5 Reviewed By: Slovanský Den